Hvad er meningen?
12.11.2017
Kommentarer (2)
Karin nielsen
30.12.2017 (16:10)
Hej.
Har læst hjemmesiden og det ser godt ud. Glæder mig til at læse dine indlæg og deltage i debatterne.
Kn
Marianne
25.02.2018 (20:07)
Et rigtigt godt oplæg , og emne at tage til debat.
Som skal have meget mere fokus .
Det har store omkostninger, både for offeret, stalkeren og deres familier.
25.02.2018 (22:00)

HejDu ha ret. Det er et emne der er overset - syntes jeg. Det har store konsekvenser for alle dem der bliver ramt af det. Og så må det undre mig endnu engang. Læser man min blok er der er række ting jeg påpeger, og ikke mindst retssikkerheden for ofrene. Hvor er den? De tiltalte kan mere eller mindre skalte og valte som de vil, og der er ikke den store konsekvens over for dem. Jeg spørger bare igen: hvis retssikkerhed vil man varetage; ofrene eller de tiltaltes?Skriv en kommentar


kontaktoplysninger: Jørgen Maibom Dall - forlag@cygni.dk - www.cygni.dk - tekst og billeder: copyright Jørgen Maibom Dall
Webshop fra e-hjemmeside.dk