Hvad er meningen?
12.11.2017
Kommentarer (3)
Karin nielsen
30.12.2017 (16:10)
Hej.
Har læst hjemmesiden og det ser godt ud. Glæder mig til at læse dine indlæg og deltage i debatterne.
Kn
Marianne
25.02.2018 (20:07)
Et rigtigt godt oplæg , og emne at tage til debat.
Som skal have meget mere fokus .
Det har store omkostninger, både for offeret, stalkeren og deres familier.
25.02.2018 (22:00)

Hej



Du ha ret. Det er et emne der er overset - syntes jeg. Det har store konsekvenser for alle dem der bliver ramt af det. Og så må det undre mig endnu engang. Læser man min blok er der er række ting jeg påpeger, og ikke mindst retssikkerheden for ofrene. Hvor er den? De tiltalte kan mere eller mindre skalte og valte som de vil, og der er ikke den store konsekvens over for dem. Jeg spørger bare igen: hvis retssikkerhed vil man varetage; ofrene eller de tiltaltes?



jens
13.10.2019 (13:25)
Syntes at den lovgivning man har omkring stalking, er ganske glimrende, da der tages hensyn til alle parter i sagen, man kan jo ikke gøre den ene part retsløs, fordi modparten ikke vil erkende, at sådan er loven. Beløbs grænserne omkring det at få en beskikket advokat er ganske rimelige, da de lavet for at den (den lille mand) også kan komme til orde, gennem den beskikket advokat. Hvis man har en stor pension, måske (statspension) samt anden indkomst er det vel rimeligt, at man selv betaler, modparten er formentlig helt uden skyld i den situation, som pludselig er fremkommet, og kan være ganske uvidende om årsagen
Til sidst vi skal stole på vores lovgiven er den rigtige, ellers ender det i ren fanatisme.
14.10.2019 (17:58)

Hej Jens



Tak for din kommentar. Jeg mener, at der skal tages ordentlig hensyn til begge parter i sagen. Der er ikke nogen, der skal gøres retsløs. Imidlertid kan en stalker spille på, at han/ hun får alle udgifter betalt, medens modparten skal betale det hele selv. Det er den problematik, jeg stiller spørgsmålstegn ved. En stalker, der får fri proces, kan faktisk godt have en formue stående, der ikke medregnes ved bevilling af fri proces. Offeret selv skal betale, fordi han/ hun ligger nogle procent over grænsen uden at have nogen form for formue.



Jeg mener også, at alle, der går ind for et retssamfund, har pligt til at problematisere over ting, der ikke fungerer. Det er ikke fanatisme – det er demokrati.



Skriv en kommentar


kontaktoplysninger: Jørgen Maibom Dall - forlag@cygni.dk - www.cygni.dk - tekst og billeder: copyright Jørgen Maibom Dall
Webshop fra e-hjemmeside.dk